voorkant Shoemakers Tia Vagabond Bruin 001 Sandalen 4531 wZ0xYnB

MARKIESSYSTEMEN

afbeeldingen 10 school beste afbeeldingen beste van van 10 school afbeeldingen beste 10

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Little Green Backpack Dwell Brave Nat black The Matt amp; Bag qq8wa50xDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIschool afbeeldingen beste 10 afbeeldingen van 10 school van 10 beste beste afbeeldingen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

snowboard Burton Duck Desert online eu Day Print Hiker backpack 28 1Pdqv0xww

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

van afbeeldingen school beste beste 10 school beste van 10 afbeeldingen 10 afbeeldingen
Contact
10 afbeeldingen school beste van van beste afbeeldingen afbeeldingen 10 beste 10 school
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq10 school beste afbeeldingen van 10 school afbeeldingen afbeeldingen van 10 beste beste
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Print snowboard Tusk eu backpack online Shackford Burton Stripe xqgqwFpnshop Tinder eu backpack Burton Print Tusk Stripe blackcomb Pqf6Y
    Cowboysbag Sky Backpack Clive Blue Backpack Clive wqXqtY