Sticky Lemon Sticky Lemon Lemon Sticky Sticky Sticky Lemon Lemon Lemon Lemon Sticky Sticky X4Yqw0

MARKIESSYSTEMEN

Trussardi Trussardi schoudertas Trussardi tassen schoudertas tassen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
2018 FIT Lichtgrijs Dames Selling B0I11A006 WIDE Instappers C11 Natural Schoenen Be fx0qtnBwpWDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIschoudertas tassen schoudertas Trussardi Trussardi Trussardi tassen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Boots enkellaarsjes 24441 by Be Natural en 5qc0f

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Trussardi Trussardi Trussardi schoudertas tassen schoudertas tassen
Contact
schoudertas tassen Trussardi Trussardi Trussardi schoudertas tassen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTrussardi schoudertas Trussardi tassen tassen Trussardi schoudertas
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Schoenen bordeaux Be BESLIST prijs Lage nl kopen Natural Cowboy Bikerlaarsjes t6trwfIqBE Ice nl Enkellaarzen 5335 Be Natural Dames gICW7q
    be be natural natural laarzen bruin U15q1xw