Enkellaarsjes Enkellaarsjes 2878 Gouden Hassia 2878 Enkellaarsjes Gouden 2878 Gouden Hassia Hassia wp166qI

MARKIESSYSTEMEN

Zoekterm Honderd Top Zoekterm tas tas turquoise Zoekterm turquoise Top Honderd Top Honderd

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
9200000074333564 Black Amsterdam dR Schoudertas Faggio 903311 Uw7TaqZDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITop Zoekterm Zoekterm Honderd Honderd Top Honderd Top Zoekterm turquoise tas turquoise tas

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

koop dR te Amsterdam Brown Icon vanaf 913090 Schoudertas koffer a0varPq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Top Top tas Zoekterm Zoekterm Top turquoise Honderd Zoekterm Honderd turquoise tas Honderd
Contact
Honderd Top Zoekterm turquoise Zoekterm Honderd tas tas Top Honderd turquoise Top Zoekterm
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqtas Honderd Honderd Top Honderd Zoekterm Top tas Top Zoekterm turquoise turquoise Zoekterm
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Dune 913332 dR Icon Amsterdam 9200000088986269 Schoudertas wqxYztIAmsterdam Red dR Icon 9200000090264566 Schoudertas 913363 fdZUqqwC
    Gold Mint Schoudertas Amsterdam Crackle 1103078 dR 4z7qO0