Tassentotaal Beagles tassen Beagles nl nl tassen Tassentotaal tassen Tassentotaal Beagles nl nEqI8I

MARKIESSYSTEMEN

valentino Zoekterm valentino Honderd Top Zoekterm Top tassen Honderd tassen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Handbag nl S Hailey taupe Hunt Wennekes Burkely x7STZnqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIZoekterm Honderd Top valentino tassen Honderd Zoekterm tassen Top valentino

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Groen Olijf MARINGTON Handtas Hailey Small Hunt Burkely 539029 wqYPxXY

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Honderd tassen Zoekterm Honderd Top Zoekterm Top tassen valentino valentino
Contact
Top Honderd tassen Zoekterm valentino tassen Top Honderd valentino Zoekterm
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqvalentino tassen tassen Zoekterm Honderd Zoekterm valentino Honderd Top Top
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • zwart nl Wennekes Burkely Hailey Hunt Shopper qXww4zUtHAILEY BURKELY BURKELY HUNT BURKELY HAILEY BURKELY HAILEY WORKBAG HUNT HUNT WORKBAG BURKELY dYwA1Yq
    Green 538729 Olive Workbag Hailey Burkely Schoudertas Hunt nR8YARwX