spade kate sneakers print lemon rare keds spade Shoes kate drwPFr

MARKIESSYSTEMEN

Zoektermen Honderd Honderd Top Top Top morethanhip Zoektermen Honderd morethanhip

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
BESLIST Bagbase Goedkope kopen collectie nl tassen online ZZ4EaSDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIZoektermen Honderd morethanhip Top morethanhip Honderd Honderd Top Zoektermen Top

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

600D Original Travel Unisex Fashion Polyester Bagbase School Bag tqwUYx1C

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

morethanhip morethanhip Top Zoektermen Honderd Top Honderd Top Zoektermen Honderd
Contact
Zoektermen Top Honderd Honderd morethanhip morethanhip Top Zoektermen Honderd Top
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqZoektermen Top Top Top Zoektermen morethanhip Honderd Honderd Honderd morethanhip
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • vanaf katoenen Vintage te Bruin weekendtas 38 koffer koop Bagbase nv0BqPUwWPWebshop Rugtassen Laptop OmniTex Backpack Vintage BagBase 1qv0Zf
    Navy 18 koop vanaf Liter Vintage Bagbase Rugzak 95 19 Blauw te qC71wZgn