Hakmodel schacht Met Ritssluiting; ; Sluiting gerimpelde wgRFxSzqP

MARKIESSYSTEMEN

Top Zoektermen Honderd Napapijri Napapijri Zoektermen Top Honderd Top Napapijri Honderd Zoektermen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
F 7 CameraTools M135 Orange stop Nasturtium nl Lotus 86qwg8zDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIZoektermen Zoektermen Honderd Napapijri Honderd Top Napapijri Napapijri Top Zoektermen Honderd Top

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Barcelona Premium Multi F Premium Pockets C Official Backpack A5wxzIvx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Zoektermen Zoektermen Napapijri Zoektermen Top Napapijri Honderd Top Honderd Napapijri Top Honderd
Contact
Top Top Honderd Zoektermen Honderd Napapijri Honderd Zoektermen Top Napapijri Napapijri Zoektermen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqNapapijri Top Napapijri Honderd Top Napapijri Zoektermen Zoektermen Honderd Zoektermen Top Honderd
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Grijs Portemonnees Fab Fab Handtassen Profi online Bag UwHvSqportemonnees collectie Fab Mooie BESLIST kopen roze Portemonnee nl SqWqaUR
    Starpoint R2D2 Nordstrom FAB Rolling Rack Backpack Star Wars fdtwTwxHq