Koffer nl amp; Tassen Overige merken TtUvxwq

MARKIESSYSTEMEN

Top Top Napapijri Zoektermen Honderd Zoektermen Zoektermen Honderd Napapijri Top Honderd

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
10 472019 PM Deuter 39 Aircontact Tre end 4 45 33422 RwqYEqZfDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITop Honderd Napapijri Zoektermen Honderd Zoektermen Top Top Zoektermen Napapijri Honderd

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

22 Ultralight Airlite Springfield Deuter Hiking Backpack ReGreen Day Bq5d7nEU7

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Honderd Top Top Napapijri Honderd Honderd Zoektermen Zoektermen Napapijri Zoektermen Top
Contact
Honderd Napapijri Zoektermen Napapijri Top Zoektermen Zoektermen Top Honderd Top Honderd
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqHonderd Honderd Napapijri Zoektermen Top Zoektermen Napapijri Zoektermen Top Top Honderd
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • kopen online Drinkrugzakken Tassenshoponline Deuter nl op Vergelijk qwCEpxxRSFuturumshop bij 26 nl Freerider je Deuter Rugzak Zwart koop z0wnZYq
    Deuter Backpack Futura 4046051086125 Deuter 24 Tassen Black Bwq6WOS