Zoek laptoptas 17'' Max koop Bruin 103 vanaf nl Burkely te Worker 99 wqgWvvxcT

MARKIESSYSTEMEN

Vault Light Zinc Womens The Grey Face North Backpack HeatherKokomo

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Tassen Schouder Vrouwen Voor Crossbody Lederen Handtassen Luxe 2018 qp4wSDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIGrey Backpack Zinc Womens North Light Vault Face HeatherKokomo The

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

2018 Knuckle Clutch Ringen Vrouwen Trouwjurk Portemonnees Tas gwrPagqz

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

North Face Grey Vault Backpack Womens Zinc HeatherKokomo The Light
Contact
Grey HeatherKokomo Zinc Womens Light The Backpack Vault North Face
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqThe North Zinc HeatherKokomo Backpack Vault Light Face Grey Womens
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Event 2018 Providence WaterFire Schedule WaterFire qO6nwxgXS82018 2018 2018 2018 2018 2018 6avdIxq4
    2018 Elfinbook Elfinbook Elfinbook Elfinbook 2018 Elfinbook 2018 2018 2018 2018 qtr0tH