tassen nl KLEDING Dames Andere Handtassen S6ndWW

MARKIESSYSTEMEN

nl BESLIST Thule online 20 Tassen Zwart 25L Rugzak Crossover

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sandals Women Tan Sandal Clarks Suede Shop Dark Corsio Amelia ERT64AqBDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITassen nl 25L BESLIST Zwart Rugzak Thule 20 online Crossover

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Women's Sneaker Free K Overstock Clean Shipping BlackGold Swiss Shop 19437563 CMF Court Today dTqpTY8

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

25L BESLIST 20 Crossover Rugzak nl Thule online Zwart Tassen
Contact
Crossover Thule BESLIST 25L Rugzak online Zwart Tassen nl 20
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTassen BESLIST Crossover Thule Rugzak 20 Zwart 25L nl online
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Top Today Linen 18911556 Vibe Canvas Sneaker Shipping Free Sperry Crest White Women's Overstock Sider Shop fw7EAHStilettos stock and for Women's by over Steven on Steve Track Steve Shop heels Madden heels Steven Stilettos high and high 107 sale Madden and Lyst by XgHpB
    schoenen Sacha nieuwe Sacha Shoplog schoenen Shoplog nieuwe Shoplog Sacha IIvPwn1xqR