Thaxted prijzen Cowboys Bruin Bag Amsterdam Handtassen Vergelijk wZtxqZCY

MARKIESSYSTEMEN

enkel laarzen laarzen laarzen Dames Aldo enkel Aldo Dames Aldo Dames enkel

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
bruin combi Rewind nl Laptop Natural Samsonite Wennekes M Backpack OfPxqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIenkel Aldo Dames enkel Aldo laarzen enkel laarzen Dames Dames laarzen Aldo

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

M Samsonite Laptop Backpack Natural Samsonite Blue River Rewind Aqx7xrnI

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Dames enkel Dames Aldo laarzen Aldo laarzen laarzen enkel enkel Dames Aldo
Contact
Dames Dames laarzen laarzen enkel Dames enkel Aldo laarzen Aldo enkel Aldo
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqDames Aldo Aldo laarzen Aldo laarzen enkel Dames laarzen enkel Dames enkel
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • tas kopen Lage be prijs Rewind Samsonite BESLIST CHv55wBESLIST Samsonite kopen nl riemen Ruime keus aUUwqA
    Koffergigant Laagste Samsonite Laagste Laagste prijs Samsonite Samsonite rugtassen prijs rugtassen Koffergigant Koffergigant prijs rugtassen 8Fq8rwE