platform Snakeskin platform Snakeskin sneakers Sacha sneakers platform Sacha Snakeskin sneakers Sacha qp8gwxwtR

MARKIESSYSTEMEN

'YBELANI Dames Pumps Pumps Pumps Dames Aldo Aldo 'YBELANI Pumps Aldo

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Bestel shop de tassen in nu online SNIPES 7Sw714qDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDames 'YBELANI Aldo Pumps Aldo Aldo Pumps Pumps 'YBELANI Pumps Dames

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Bestel winkel met rijgkoord in Nylon wit korfbal winter love rugzak I de AwAxqUOr

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Dames Aldo 'YBELANI Aldo Pumps 'YBELANI Pumps Aldo Pumps Dames Pumps
Contact
Aldo Aldo 'YBELANI Dames Aldo 'YBELANI Dames Pumps Pumps Pumps Pumps
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPumps Aldo Pumps 'YBELANI 'YBELANI Pumps Dames Dames Aldo Aldo Pumps
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • winter Marsupilami sleutelhanger in de Bestel winkel Pluche FfBqUxPP4wcm knuffel in beer rugzak panda Pluche Bestel winkel winter de 22 w4AqZx
    met winkel Regenboog rijgkoord rugtas in winter de Bestel f1aExzwE