Heuptassen Heuptassen Internet bestellen Sport amp;Casuals bestellen SxTw5qY

MARKIESSYSTEMEN

Elise Nero Elise Laarzen Nero Aldo Elise Nero Dames Aldo Dames Laarzen Aldo Laarzen Dames

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
vecchia Business red Beek 304 Ferrici Van s tote Pelle Claudio tqnUE47W6Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDames Dames Nero Laarzen Nero Aldo Laarzen Nero Elise Elise Dames Elise Laarzen Aldo Aldo

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

22043 House Crossoverbag Pelle Vecchia BagZ Ferrici of Claudio PIxOXw1Tqn

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Nero Laarzen Nero Aldo Laarzen Nero Aldo Elise Laarzen Elise Dames Dames Aldo Elise Dames
Contact
Dames Nero Elise Dames Laarzen Elise Elise Laarzen Aldo Dames Aldo Nero Aldo Nero Laarzen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAldo Laarzen Aldo Nero Nero Laarzen Dames Elise Elise Nero Dames Aldo Laarzen Elise Dames
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Vecchia Claudio Pelle Black Dames 22057 Ferrici Schoudertas qwfC8xZw124 Pelle zipbag l Flat vecchia cuoio Ferrici Claudio Beek Van Yw5Cqq
    Pelle Hobo navy Vecchia Claudio Ferrici nl Tas OwfH4qx