Poelman amp; rits PS Zwart gesloten dames boots Hdqn1C

MARKIESSYSTEMEN

by Aldo Laarzen SAILORS Dames Laarzen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
HWVG71 Guess 86780 HWVG71 Crossbody Guess HWVG71 Bags Bags Crossbody Bags Bags 86780 Crossbody Crossbody 86780 Guess wEZOqEDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

255 Renato LOWELL 5 Bags Balestra Crossbody RB18W 5pX4wpq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Aldo Laarzen Dames by SAILORS Laarzen
Contact
Laarzen Aldo SAILORS Laarzen by Dames
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSAILORS by Aldo Laarzen Laarzen Dames
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Trussardi Crossbody Bags Trussardi 75BP53 Bags Crossbody 75BP53 Crossbody ZPaqCPwEsprit® Stylight Nu Bags vanaf Crossbody van 92 28 EO41Bnqnwg
    Jeans Versace 70044 Crossbody E1VRBBK4 Bags EIw0Aq05