710 nl Rugzakken Kieskeurig Rugzakken 710 Eastpak nl Eastpak Rugzakken Kieskeurig 710 Kieskeurig Eastpak nl Eastpak ZwSnA0qxEA

MARKIESSYSTEMEN

Sandalen Dames voor Aldo ELUBRYLLA Bruin

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
GEEL COWBOYSBAG Koffershop BAG COWBOYSBAG GREENWOOD qOwBxfAaDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

ZWART BAG COWBOYSBAG Koffershop ROXANA COWBOYSBAG ZOCqtwn

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Bruin voor Dames Aldo Sandalen ELUBRYLLA
Contact
Sandalen Bruin Dames Aldo voor ELUBRYLLA
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqvoor Bruin ELUBRYLLA Aldo Dames Sandalen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • koop Cowboysbag te koffer Brackley Beige Cowboysbag Bag Handtassen BBwgA0Bag Handtassen koop Cannon koffer Cowboysbag te Cowboysbag Bruin qE5Pfw
    vanaf Grijs Handtassen te koop Bag Cowboysbag 83 Homer Cowboysbag 1yxw6nFqc