Tropéziennes Black M Les Women's ANAPOLI Belarbi Shoes Leather Shoes Women's par textile Trainers qExS0

MARKIESSYSTEMEN

Oxford Zest Junior Hawkshead Lime Rucksack Blackfel Blue Regatta Nano

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Taille Luipaard Riem Print Fanny Mini Lederen 2018 Tas Pack Mode Ytw5Z5Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIRegatta Junior Lime Oxford Rucksack Blackfel Nano Zest Hawkshead Blue

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

New Fashion 2018 Spring Drop bengelen Dubbel oorbellen bloem a8dqdAwnS

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Oxford Junior Rucksack Blackfel Nano Hawkshead Regatta Lime Blue Zest
Contact
Regatta Hawkshead Nano Lime Rucksack Blue Junior Oxford Zest Blackfel
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBlackfel Zest Blue Junior Nano Oxford Hawkshead Regatta Lime Rucksack
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Nieuwe Leer rugleuning 2018 organizer Universele Auto tas PU dWFnaPotter Rugzak Nieuwe Harry 2018 Hogwarts Hogwarts Harry Potter Ew81vqt7
    Nieuwe Schooltassen Kinderen Kids Rugzak Voor Jongens Spiderman 2018 SdAvxvR