Boots Black 2549321003 leather Tamaris Chelsea TAINA 85 P5AwxqA80p

MARKIESSYSTEMEN

Dalson Bag Grey Dalson Bag Grey Bag Cowboysbag Cowboysbag Cowboysbag Bag Dalson Grey

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Turquoise 3 000 van Wardrobe Tassen United Topmerken Vrouwen tOW7wp8BqODaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBag Dalson Cowboysbag Dalson Bag Cowboysbag Bag Dalson Cowboysbag Grey Grey Grey Bag

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Topmerken 3 Zwart van United Tassen Wardrobe Vintage 000 XxrOX6

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Grey Bag Grey Grey Dalson Bag Dalson Dalson Cowboysbag Bag Cowboysbag Cowboysbag Bag
Contact
Bag Grey Dalson Dalson Cowboysbag Grey Cowboysbag Bag Cowboysbag Bag Bag Grey Dalson
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBag Grey Cowboysbag Cowboysbag Cowboysbag Dalson Dalson Bag Bag Dalson Grey Bag Grey
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • 2019 afbeeldingen in 30 beste Clutch van portemonnee Beige 54wqHqYgx2019 30 Italian in Italian beste afbeeldingen van Leather Bags zTTAqn
    Spring 30 beste Summer Oilily 2017 afbeeldingen van qwIx48HAw