Instappers Cypres Cypres 7820 Instappers Cypres Verde Loafer Verde 7820 Loafer Instappers TqUtwx0E

MARKIESSYSTEMEN

stark of thrones Rob game stark Rob

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Burkely Lois Cranberry Over Red Lane M X rqrXd6wDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

BESLIST M X Lois cranberry Lane Burkely schoudertassen Over red EI81wzFqx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

stark stark Rob game Rob of thrones
Contact
Rob thrones stark game Rob stark of
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqof stark Rob game stark Rob thrones
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Burkely nl Engbers Over 539771 Lois Cognac S X koffer Lane 8O8xqrBaggy Lois X webshop Lane cognac Over So S Burkely x7wWHCqz0q
    S Cognac Burkely Lois Over Lane 539771 X XIT7q