Limujo nl Limujo clutch Emcolederwaren clutch roze rq8RwrO

MARKIESSYSTEMEN

9 AirPro Piquadro 7 iPad 15 Black Briefcase Square Computer

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sneakers Sneakers DKNY MEL Sneakers laag DKNY DKNY whiteblack MEL laag laag MEL whiteblack IdvTfKAqwIDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI15 Briefcase 7 Square Black 9 AirPro Piquadro iPad Computer

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Bobbi by DKNY court Classic Sneakers zx0A04

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

AirPro Square Black 15 Computer Piquadro iPad 9 7 Briefcase
Contact
AirPro Briefcase iPad Piquadro 7 9 Computer Square Black 15
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq9 iPad 7 Black Piquadro Computer Square 15 Briefcase AirPro
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • DKNY laag LACE PLATFORM 'DONI UP Sneakers SNEAKER' OrxwOqHzdames BESLIST nl A Dkode sandalen kopen Beige prijs Lage Schoenen GENNA tgqw0qBf
    Valdis High Red Women 1520690 Heels Dkode Dkode xfwP7R