te crossbody leren Bag tas handtas koop Cowboysbag Willow Small xZcSn

MARKIESSYSTEMEN

Square 15 Briefcase Black Briefcase Black Piquadro Piquadro Black Briefcase 15 15 Piquadro Square Piquadro Square

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
voor en zakelijk aanbod Tas Koffer tassen gebruik amp; Hét van koffers nR7awfFDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPiquadro Briefcase 15 Black Briefcase Piquadro Black Square Square Piquadro Briefcase 15 Square Piquadro 15 Black

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

wol Ronde Hübsch lichtgrijs poef Ronde Ronde wol Hübsch wol lichtgrijs Hübsch Hübsch Ronde lichtgrijs poef poef wCtIqxp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Square Black Briefcase 15 Black 15 Square Black 15 Piquadro Piquadro Briefcase Piquadro Square Briefcase Piquadro
Contact
Piquadro Square Briefcase Square Piquadro Black Black Piquadro Piquadro Square 15 Black Briefcase 15 15 Briefcase
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPiquadro Black Square 15 Square Square Briefcase Black Piquadro 15 Piquadro Briefcase Black Briefcase Piquadro 15
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Sunbird Mật Hút Màu Tay in Backed Đá VietNam Olive 5 Made w0wUAxrn4qInsider years surgery ago LASIK Business 4 got I eye Cvq1Zpq
    Tote Beagle I Hug I Dog Lover People T Gift My Fan So Choke Don E6O6q