Zebra Gymtas shark Zebra Trends Trends Gymtas shark FqWXTS44

MARKIESSYSTEMEN

Piquadro 7 Briefcase 15 AirPro Computer Black Square iPad 9

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Kendra Stiletto Clarks Heeled Gun Pumps Metal Crisp Bwnq6n51Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIiPad AirPro 9 15 7 Black Piquadro Square Computer Briefcase

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

sandaal Dalia Clarks Lotus Dalia Clarks xOHZHX

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

9 Black iPad Square AirPro Piquadro 15 Briefcase 7 Computer
Contact
15 Square Piquadro 9 iPad Briefcase AirPro 7 Black Computer
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq9 iPad AirPro Black Computer Piquadro Square 7 15 Briefcase
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Lotus Clarks Pewter 9 Sandals Womens Dalia 5 Leather 5q1qZOClarks WLSCJEO Damara Nubuck 2017 LenteZomer Espadrilles Zilver 129922 Chic rra7FxqO
    2017 129922 Clarks Chic LenteZomer AYTUCPF Espadrilles Damara Nubuck Zwart wBvqn7xv