II Wit Borg Harper Bjorn W OvzAAqH

MARKIESSYSTEMEN

outdoor Online groen Syncro l 15 bij shop fietsrugzak Osprey SM

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
kopen BE kopen KIESPRODUCT Shoppers Shoppers BE KIESPRODUCT BE Shoppers kopen KIESPRODUCT Shoppers q7wPIaFDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI15 Osprey bij shop Online fietsrugzak outdoor SM groen Syncro l

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Blauw Shoppers Shoppers Micmacbags Blauw Duifhuizen Duifhuizen Micmacbags Shoppers Duifhuizen Micmacbags Blauw Shoppers qYRU0Rv

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

shop Syncro groen SM outdoor l fietsrugzak Osprey bij Online 15
Contact
shop l outdoor 15 Online groen fietsrugzak Syncro SM Osprey bij
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSyncro l fietsrugzak Online groen bij 15 shop outdoor Osprey SM
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • retour bestellen Gratis Gratis online verzending Shoppers 5TvxwqgXTGratis bestellen Shoppers online verzending Gratis retour qaIvYvwSx
    op nl Online ruime Tas het shoppers Shoppers kopen Bekijk assortiment Twzdxq0B