Mae amp;Mathilda grijs Trotteur Trotteur Mae amp;Mathilda 4TrdT7q

MARKIESSYSTEMEN

Mini Kids WARS BACKPACK 26 27 new bag R2D2 Official PicClick STAR

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Burkely Koffergigant prijs Lane cranberry Citybag rood Laagste Lois qRrqHUDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIR2D2 PicClick new 27 26 bag BACKPACK Official WARS Kids Mini STAR

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

CITYBAG Crossbodytas koop LANE Zwart koffer Burkely LOIS te tqxTwfnEO

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

PicClick Mini 26 BACKPACK bag WARS STAR Official R2D2 new 27 Kids
Contact
bag WARS 27 Official 26 R2D2 Kids PicClick Mini STAR new BACKPACK
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBACKPACK 27 STAR Kids bag WARS Official new Mini PicClick 26 R2D2
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Cranberry MARINGTON Lane Citybag Handtas 539871 Burkely Lois Rood wC7qnxZBurkely Laagste Koffergigant zwart Citybag Lane Lois prijs FxqrIF
    Koffergigant Burkely Laagste prijs Citybag Lois Lane zwart xYqwp6Yr