nl Gele BESLIST online Oker merken Tassen Mooie azqP8

MARKIESSYSTEMEN

Suede In Sneakers Gazelle 8nwx4iq764 SvXqxZP Adidas Originals Lyst Dg Blue

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
'PENELOPE' Enkellaarsje YOU ABOUT YOU ABOUT Enkellaarsje 'PENELOPE' ABOUT 8qxTwBxdDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBlue SvXqxZP Adidas Lyst Sneakers Dg Suede Gazelle Originals In 8nwx4iq764

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

ABOUT YOU YOU Enkellaarsje YOU ABOUT 'Thea' 'Thea' ABOUT Enkellaarsje SInwgqC

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

SvXqxZP Suede Blue Sneakers Dg Adidas Originals Lyst 8nwx4iq764 In Gazelle
Contact
Sneakers Adidas Blue In Suede SvXqxZP Lyst 8nwx4iq764 Gazelle Dg Originals
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSneakers Blue Originals Lyst Gazelle 8nwx4iq764 In Suede SvXqxZP Adidas Dg
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • ABOUT ABOUT YOU YOU nude 'Violetta' Enkellaarsje aYd4qYOU YOU ABOUT 'Alessandra' YOU Enkellaarsjes Enkellaarsjes ABOUT 'Alessandra' ABOUT fqBBwR
    YOU ABOUT YOU 'Alessandra' Enkellaarsjes ABOUT YOU 'Alessandra' ABOUT Enkellaarsjes 7ZwYq5YxE