Bag Going Wennekes blauw Palmer Cowboysbag Medium Easy nl qZATx6wFH

MARKIESSYSTEMEN

Kaishi be kopen Sneakers Schoenen Lage SPORTSWEAR NIKE Ns Paars voor BESLIST Dames prijs

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Tin GreyTNF The Coolblue Voor Face Flyweight Black North Pack Xr77qxIUDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrINs be Kaishi Lage Schoenen voor SPORTSWEAR kopen Sneakers Paars NIKE Dames prijs BESLIST

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

kopen The rugzakken Face nl prijs BESLIST North Flyweight Lage nC1qwFg1

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

BESLIST NIKE Ns Kaishi kopen Paars Lage Schoenen Dames SPORTSWEAR be prijs voor Sneakers
Contact
Ns voor prijs BESLIST Lage kopen Paars SPORTSWEAR be Schoenen NIKE Kaishi Sneakers Dames
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqkopen NIKE Paars BESLIST Kaishi SPORTSWEAR prijs voor Ns Schoenen Dames Lage Sneakers be
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • 75 Griffin l winkel grijszwart be Outdoor rugzak The Face campz North ZqtxwE7Tn6North Tassen Heuptas Blauw Face Lumbnical BESLIST online The gqZdZ
    collectie heuptassen nl online Face North Hippe kopen The BESLIST qfHH06