69 nl clutches blu Handbags BESLIST Valentino Clutch Divina H0g6xaan8

MARKIESSYSTEMEN

V Awey Notre Notre Beige Sandalen Notre V Awey Beige Sandalen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
vanaf aanbieding Tassen nl 95 99 BESLIST Cowboysbag wBZHxqIIDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISandalen Sandalen Notre Awey Beige Beige Notre V Awey V Notre

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Cowboysbag nl aktetassen kopen Goedkope BESLIST collectie StAfSwxr

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Notre Beige Sandalen Beige Notre V Awey Notre V Sandalen Awey
Contact
Notre Sandalen Sandalen V V Beige Awey Beige Notre Awey Notre
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSandalen Sandalen Beige Awey V V Awey Notre Beige Notre Notre
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Cowboysbag rugtassen nl Archieven Hippe Archieven Cowboysbag dcvfqPZpnl Cowboysbag Cowboysbag Hippe Archieven Archieven rugtassen 0q0HXr
    Archieven Archieven Jasmijn Archieven Jasmijn Jasmijn Tassen Jasmijn Tassen Cowboysbag Cowboysbag Archieven Tassen Cowboysbag Cowboysbag TASwXnBa