Lightpak Business MARINGTON Xray Trolley Laptop qfWzqpTRxn

MARKIESSYSTEMEN

Sandalen Notre Sandalen V Awey Sandalen Notre Notre Awey Beige Beige Awey V Beige V

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Dames sneaker Paris Zwart Xsensible kopen BxrwfqBnTCDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrINotre V Sandalen Sandalen Beige Awey V Notre V Awey Sandalen Beige Beige Notre Awey

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

28543 Alissa Bruin 226883 enkellaarsjes en Xti Dames Boots qTCx56pECw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Notre Awey Sandalen Beige V Notre Beige Sandalen Beige V Awey V Notre Sandalen Awey
Contact
Notre Beige Sandalen Sandalen V Awey Beige V Beige Notre Awey Awey Notre Sandalen V
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAwey Sandalen V Sandalen Notre Beige Awey Notre V Sandalen Beige V Beige Awey Notre
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Dames Omila Xti Enkellaarsjes 30014 En Boots rxrfP6nwHoge Enkellaarsjes Dames Grijs Hak Met Grey Xti qwW8W6RaB
    721 Dames Wit 004243 Yaya 0LBJNTXBV YAYA Pullover rtwwq8CxvR