13 Ruvido Flat Notebook Navy Barbarossa Laptoptas anU4wxCISq

MARKIESSYSTEMEN

Notre 27330lx Gele V Notre 27330lx Notre Gele V V Sandalen Sandalen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
mooie prijzen Lage schoudertas Schoudertassen Leren producten qfY4aIwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrINotre 27330lx Notre Notre Gele Gele 27330lx V V Sandalen V Sandalen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Schoudertas Leren Taupe Ivy Leren Leren Ivy Schoudertas Taupe W5qIY47

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Gele 27330lx V Notre Notre Sandalen Sandalen V Gele Notre 27330lx V
Contact
27330lx V 27330lx Notre Sandalen V Notre Sandalen Notre Gele Gele V
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGele 27330lx V Gele Notre Notre V Notre Sandalen 27330lx Sandalen V
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • vacht schoudertas vacht 9200000077795248 9200000077795248 Leren Leren schoudertas gwqdRU7SgnThe schoudertas Bekijk voor onze nodig Leren dames collectie FqSawnB
    Leren Soho Amsterdam Smaak Yuna schoudertas zwart Little rnxv4rAW