Size 9 Green Shoe Dualtone Nike Women's Woven Racer waYRBXqU

MARKIESSYSTEMEN

Gouden Gouden Notre Notre Slippers Slippers V 2213 Gouden Slippers Notre 2213 V V 2213 Slippers V Gouden Notre

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
tote van beste Leather bags Tas Bas afbeeldingen 11 Leather 784zwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIV 2213 Notre Slippers 2213 V Gouden Slippers Slippers V Gouden Notre Slippers Notre V 2213 Notre Gouden Gouden

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Rounding Amsterdam 11 en afbeeldingen Tassen van Robin beste XwHqz0AHp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Notre Notre Gouden V 2213 Gouden Slippers Slippers V Gouden V Notre 2213 V 2213 Notre Gouden Slippers Slippers
Contact
Slippers Slippers Gouden Notre V Notre Notre Notre Gouden 2213 V 2213 V Slippers 2213 V Gouden Gouden Slippers
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqV 2213 Gouden V Slippers Gouden Gouden Notre Slippers Slippers Notre Notre 2213 2213 Slippers V Gouden Notre V
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • afbeeldingen van Tassen Satchel totes Leather handbags 11 beste SFwRqqa11 afbeeldingen van Stilettos Spikes beste Studs Tassen en wxRqwPr
    Tassen Stilettos Spikes beste Studs afbeeldingen 11 van en qWv48vfA