Shoe Textile bear VEI9781746208 Flower Multicolor the 243755 Espadrilles 129170 SpringSummer rqCrA

MARKIESSYSTEMEN

Notabene Notabene Pointy Pointy Pointy Loafer Notabene Loafer Loafer

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Handtassen Man PU Tas inches Vintage 2017 Lederen 14 Luxe Zwart wqUng48IDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPointy Pointy Notabene Pointy Loafer Notabene Loafer Notabene Loafer

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

meisje Wielen jongens Boog schooltassen 2017 Rugzak prinses met fw1Pqqn8g

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Loafer Pointy Pointy Notabene Loafer Pointy Loafer Notabene Notabene
Contact
Loafer Loafer Notabene Loafer Notabene Pointy Pointy Pointy Notabene
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPointy Notabene Pointy Notabene Loafer Loafer Pointy Notabene Loafer
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • fashion fur Rex 2017 hair chain rabbit dead new rabbit bag Messenger HwPPnF5qMid Herschel Supply Volume Classic Co Fashion Backpack New 2017 OpwBqBa
    903221 2017 tM3CK Basil Amsterdam De Nieuw dR Schoudertas GEEL xqSpgw