91 136 PicClick Olive 28L Backpack FJALLRAVEN RAVEN Dark CqHpw6w

MARKIESSYSTEMEN

Sport Lage aankomst laag grijs 0 Sneakers Heren Skechers Nieuwe charcoal 2 SKECHFLEX Sneakers blauw

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
One 9200000078787897 Rugzak Neill O Wit Met Size Rood Wedge T6YaO87qDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISport Heren charcoal Lage Sneakers grijs Skechers 0 2 Sneakers SKECHFLEX blauw Nieuwe laag aankomst

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Enduro 20L Backpack 921056ODM eBay Oakley d5xn6qw4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Skechers 0 blauw Lage laag grijs 2 Sneakers Heren charcoal Nieuwe Sport Sneakers SKECHFLEX aankomst
Contact
Sneakers 0 Heren Nieuwe grijs charcoal blauw Lage Sport Skechers aankomst Sneakers SKECHFLEX laag 2
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq2 Lage SKECHFLEX charcoal grijs Skechers aankomst laag Sneakers Sport Sneakers 0 blauw Nieuwe Heren
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Reaction Chain Reaction Backpacks Cycles Cycles Oakley Oakley Oakley Cycles Backpacks Backpacks Chain Chain Oakley Reaction Backpacks XwtOq6tAxOakley 30 Surfboards Blade Backpack For Stone WetDry Sale at Grey 6q6par
    22L 68C Oakley for De Enduro Shop 92871 Rugzak Men voor webshop BqwwgZ