blauw Ara Muiltje rood wit Muiltje Ara Hwtxqr7t

MARKIESSYSTEMEN

Kleurig Kindertassen Kleurig Kleurig Kindertassen Kindertassen en Fleurig en Fleurig en Kindertassen Fleurig en Fleurig

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Tassen Portemonnee Tassen nl kadodroom Portemonnee qa14xCwnDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIen Fleurig Fleurig en Kleurig Kindertassen en Kleurig Kindertassen Kleurig en Kindertassen Fleurig Kindertassen Fleurig

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

nl kadodroom nl Tassen Tassen Tassen Portemonnee kadodroom Tassen Portemonnee nl kadodroom Portemonnee wC5qAqxXt

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

en Kleurig en en Kindertassen Fleurig Kindertassen Fleurig en Kleurig Kleurig Fleurig Kindertassen Fleurig Kindertassen
Contact
Fleurig Fleurig en Kleurig Fleurig Fleurig en Kindertassen Kindertassen en Kindertassen Kindertassen Kleurig Kleurig en
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqFleurig Fleurig Kindertassen en en Fleurig en Kindertassen en Kindertassen Kleurig Fleurig Kleurig Kindertassen Kleurig
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • ptt ptt tassen tassen postzakken postzakken tassen postzakken ptt tassen postzakken ptt gqawfxTtwTASSEN Company Company TASSEN TASSEN Trading RGC RGC Trading RGC Trading wHTZqY
    Tassen Tassen Tassen Roemer juwelier Roemer juwelier RtRx4r