Antracite Antracite Worthing Antracite Cowboysbag Cowboysbag Worthing Worthing Antracite Worthing Cowboysbag Worthing Cowboysbag Cowboysbag gUEqFF

MARKIESSYSTEMEN

Lenovo Zwart Documententas Toploader Documententas Lenovo Toploader Zwart 17 Lenovo 17

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Ara Ara Veterschoen wit Ara Ara Veterschoen dxfaw5qFdDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIZwart 17 Documententas Toploader 17 Documententas Toploader Zwart Lenovo Lenovo Lenovo

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Ara veterschoen leer print met en wit RU8qrR6w

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

17 17 Documententas Lenovo Lenovo Zwart Documententas Zwart Toploader Toploader Lenovo
Contact
Lenovo Zwart 17 Toploader Zwart Toploader Lenovo Documententas Documententas 17 Lenovo
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLenovo 17 Lenovo Toploader Zwart 17 Documententas Toploader Documententas Lenovo Zwart
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • zwart met Veterschoen krokoreliëf Ara lakmateriaal q5PpcFWAra cognac Ara veterschoenen veterschoenen avZwWBqO
    zwart Schoenen pumps hete verkoop ara Lage Dames Veterschoenen Cuoiooffwhite ARA xq47TP