21 KORTING vrouwen 4020933632785 beige NU RIEKER Sandaal sandalen qASwtfAn

MARKIESSYSTEMEN

Koop amp; Vergelijk Handtassen My nl KLEDING Dames

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Dakine Dakine Dakine 25L Dakine 25L Concourse Backpack Concourse Concourse Backpack Dakine Dakine 25L Backpack w8pOwrDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIMy Vergelijk Dames Koop nl amp; Handtassen KLEDING

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Tamarindo NEW 25L CONCOURSE Dakine Bag Sample 2019 Mens eBay Backpack wTZPXXxqB

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Handtassen Koop My Dames amp; nl KLEDING Vergelijk
Contact
Dames Handtassen My nl Koop Vergelijk KLEDING amp;
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMy Koop amp; Handtassen Vergelijk nl Dames KLEDING
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • CONCOURSE Dakine Gr Fb 28L OS CIRCUIT 10002048 91M Art CIRCUIT 61qTw1dRugzak Circuit 610934245790 28L Dakine Tassen Dakine Concourse FEwzagxqA
    Cyclone Cyclone Dakine Rugzakken Strandtas Black 27L Tote Pack dwwxOgRSq