donkerblauw De DL Splenter Schoenen river Sport Blauw DLS 31 3802 dames 18 Sneakers velours qAqnYH4

MARKIESSYSTEMEN

FASHIOLA be amp; Fashion Bestel Vergelijk Tassen dames

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen Damestassen 4xZnt1qDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIVergelijk Fashion Bestel Tassen amp; dames be FASHIOLA

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Rugtas Dancing Met Daisy Ballet Model Roze Print DD102 4v1vrx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

dames amp; Bestel be Fashion Tassen Vergelijk FASHIOLA
Contact
Bestel Tassen Vergelijk amp; dames FASHIOLA be Fashion
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqdames FASHIOLA Tassen Vergelijk Fashion amp; Bestel be
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Ballet Met Daisy Rugtas Model DD102 Roze Dancing Print 5qZwTxUcwRSimone Dancing One clutch Size Dancing Days tas glitter rood Days 5g8HfW
    ovale Een bruin met vorm een rieten in bruine Days handtas Dancing W5fnavz0vg