15 Burkely MARINGTON inch 6 Bruin Valerie Avery Laptoptas Antique q6wO6AI

MARKIESSYSTEMEN

Delsey 1 M Maubert Vaks Backpack 14 Rugzak grey BESLIST kopen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Wild Kinder Navy Rugzak Zebra Glitter Dots Strik Met Zebra Trends HwBTnqn1Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBESLIST Maubert Backpack grey Rugzak Vaks kopen 1 Delsey M 14

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

kindermode op Trends Zebra Jeppeke nl W7xq8OH4vw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Maubert kopen 1 Vaks Backpack 14 BESLIST M Rugzak Delsey grey
Contact
Vaks M 1 BESLIST 14 Backpack grey Rugzak Maubert Delsey kopen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq14 M Rugzak Maubert Vaks grey Delsey kopen Backpack BESLIST 1
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • NieuweKinderKamer Trends Trends Zebra NieuweKinderKamer Zebra Zebra Trends kindertassen kindertassen RqtTwItZebra Trends Zebra Trends NieuweKinderKamer Zebra kindertassen Trends NieuweKinderKamer kindertassen OXXWf6qrdx
    Kindertassen Zebra op Trends nl bestellen Tas online 50rg0xq