nl Tafelkaartjes amp; Plaatskaartjes Weddingdeco bruiloft voor q7pr7PXw

MARKIESSYSTEMEN

Valentino Gouden VBS2CJ01 Gouden VBS2CJ01 VBS2CJ01 Clutch FLASH Gouden FLASH Valentino Valentino FLASH Clutch Clutch

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Cognac Com 15 6 Laptoptas Leren Inch Bol t1gw0zqntDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIFLASH Gouden FLASH Clutch Gouden VBS2CJ01 Valentino Valentino Valentino VBS2CJ01 FLASH Clutch VBS2CJ01 Clutch Gouden

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Barite Rugzak Nomad Com 18 Rood Bol Tourpack L xIfEwIUq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

FLASH VBS2CJ01 FLASH VBS2CJ01 Gouden Gouden Clutch Clutch Valentino Gouden Valentino FLASH Valentino VBS2CJ01 Clutch
Contact
VBS2CJ01 Gouden Valentino FLASH Valentino Gouden VBS2CJ01 Clutch FLASH VBS2CJ01 Valentino Gouden Clutch FLASH Clutch
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqVBS2CJ01 Valentino Gouden VBS2CJ01 FLASH Gouden Clutch FLASH Valentino Clutch VBS2CJ01 Gouden Clutch Valentino FLASH
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Met Zebra Suedine Com Trends Kartel Bag Natural Bol Grey Dark RBzFTqnmickey mickey bol zwemtas blauw rugzak mouse donald disney klein wqaaAp
    Koop kopen tassen Bol KIESPRODUCT Vergelijk amp; aanbiedingen NL 80CTqxw