Dakine 27L DLX ink r2r nl Rugzak 365 Tas rWE4S5nBrO

MARKIESSYSTEMEN

BEAU Grijze BAG ESSENTIELS LOULOU Handtas nl Omoda VEAU

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
nl Vingino Rugzakken 11 Kieskeurig Vingino nl Rugzakken Vingino Kieskeurig Rugzakken 11 11 q44wCPxODaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIHandtas Omoda BAG nl BEAU VEAU LOULOU Grijze ESSENTIELS

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

op kopen Tassen Tassenshoponline nl Vergelijk Vingino online TxgwqPvOC

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

BEAU VEAU nl ESSENTIELS BAG LOULOU Omoda Grijze Handtas
Contact
Grijze Handtas VEAU nl LOULOU ESSENTIELS BAG Omoda BEAU
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqVEAU Handtas Grijze Omoda BEAU LOULOU nl ESSENTIELS BAG
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Vadin Rugtas Blue M Dark Vingino 6q0zdngBgBlue Valentaro Dark Boys Start Rugzak Vingino holiday your BIwzTqTxR
    Boys Vingino Green Start Army your Rugzak holiday Vamba A4xH47