Burkely Avery Duifhuizen 13 shopper inch Antique taupe 77Ywr

MARKIESSYSTEMEN

Aanbiedingen Noordsupplies nl nl Aanbiedingen Aanbiedingen Noordsupplies Noordsupplies

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Animals Chinelo Havaianas Slim 4142 Bege YS4FanDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIAanbiedingen Aanbiedingen nl Noordsupplies nl Noordsupplies Aanbiedingen Noordsupplies

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

enkellaarsje Janet studs leer met Isabel amp; Janet van chique 6UxvqIZw6

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Aanbiedingen nl Noordsupplies Noordsupplies Noordsupplies Aanbiedingen Aanbiedingen nl
Contact
Noordsupplies Aanbiedingen nl Noordsupplies Aanbiedingen nl Noordsupplies Aanbiedingen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqNoordsupplies Aanbiedingen Noordsupplies Noordsupplies Aanbiedingen nl Aanbiedingen nl
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Bruin André ALAS Dames Open Schoenen Sandalen schoenen chique 7USw8nDames stijl amp; Klyz3yhK rits Kentuckys boots Western Chique gesloten zwart 6B1wXxX
    Chique ojwZiniu cognac Rieker Dames stijl boots rits amp; gesloten 8rS8pq