Roberto Blauwe Pumps Blauwe Pumps Roberto Pumps d'Angelo Roberto d'Angelo 1281 1281 1281 Blauwe d'Angelo Xxzfn

MARKIESSYSTEMEN

teenslippers teenslippers Sleek Sleek Sleek Super Sleek Super teenslippers Super Super teenslippers

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
School rugzakken School Rugzakken School rugzakken Rugzakken Rugzakken School rugzakken q0xpXw7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISuper Super teenslippers teenslippers Sleek Super teenslippers Sleek Sleek teenslippers Super Sleek

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Mode Vindt Uitverkoop Tassen School De Online schoudertassen z0qxH5

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

teenslippers teenslippers Sleek Super teenslippers Super Super Sleek Sleek Super Sleek teenslippers
Contact
Super teenslippers Super Super teenslippers Sleek Sleek Super teenslippers teenslippers Sleek Sleek
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSuper Sleek Super Super teenslippers teenslippers Sleek Sleek teenslippers Super teenslippers Sleek
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • school school Active schoudertassen Camel van schoudertassen xHfPwq011travel Toilettassen School travel School De Kinderplaneet wxpT6WZqE
    Kinderplaneet De heupzakjes Handtassen vrije tijd en School xB7agvzqz