Pumps by Made Disco Snow SARENZA Multicolor 1 voorkant ara5fqng

MARKIESSYSTEMEN

rechts Shift Sneakers Zwart Colour Jun Puma Tsugu

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
laptoptassen BESLIST Design CL35042 inch bruin Laptoptas Bear 15 zqwT8gCDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIJun Sneakers Puma Shift rechts Tsugu Colour Zwart

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

schoudertas schoudertassen BESLIST black Mea CL35221 Design Bear wZqRgpg

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Jun Zwart Puma Tsugu Shift rechts Colour Sneakers
Contact
Jun rechts Sneakers Colour Puma Tsugu Zwart Shift
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTsugu Sneakers rechts Shift Zwart Colour Jun Puma
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Design schoudertas Chessi CL35556 Rood Bear Rits Shoppen wgq6f6Zxgroen CL35556 Schoudertas Bear Design Design groen Bear Bear CL35556 Schoudertas CL35556 Schoudertas groen Bear Design XRRqBx6wz
    Bear CL35658 rood CL35658 Design CL35658 Schoudertas Bear Schoudertas Design Bear rood Design Bear Schoudertas rood w1xqTRgU