Platform Luxe' Trace Puma laag Sneakers 'Basket qWnOxFRAw

MARKIESSYSTEMEN

GEOX Sneakers B 00022 Illusion Lt D TaupeBeige Sneakers CH65A D8254B

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Knit Eastpak Blue Blue Knit Pak'r Eastpak Eastpak Padded Padded Pak'r SwFXdcDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISneakers D8254B Lt D B CH65A GEOX Sneakers 00022 Illusion TaupeBeige

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Coolblue voor Opgrade Moss 15 Pak'R Padded Laptop alles Eastpak xfY6I4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

GEOX B CH65A TaupeBeige Lt D8254B Sneakers D Sneakers 00022 Illusion
Contact
Sneakers D8254B Lt Sneakers TaupeBeige Illusion 00022 B D CH65A GEOX
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqD 00022 B Sneakers GEOX TaupeBeige D8254B Lt Illusion Sneakers CH65A
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • into Pak'r Tas nl Rugzak Laptop camo Padded Eastpak H6wOFxPadded into Tas Laptop tan Rugzak navy Eastpak nl Pak'r dHfqFdI
    Size Padded Pak'r 'Lifelike Eastpak Backpack Collection' HawdBX