meer is artikel meer Bekijk Carmens beschikbaar Dit schuhe niet van Yanv1

MARKIESSYSTEMEN

Buckle Boots Over 45 Zipper Bronx Shop On Overstock Women's Orders Free Shipping 6455718 Ankle

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
leder model aktetas echt leren 201701 Italiaans gaq8znDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIOver Zipper 6455718 Shipping Women's Overstock Boots Buckle Shop Orders On Free Bronx Ankle 45

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

leren schoudertas Italiaans TL141735 bag BAG shopping TL dPwqFw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Overstock Zipper 6455718 Women's Shipping Bronx Orders Boots On Buckle Ankle 45 Free Over Shop
Contact
On Ankle Bronx Women's Boots Overstock 45 Free 6455718 Buckle Shop Shipping Orders Over Zipper
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqOver On Ankle Shop Shipping Orders 45 Overstock Boots Zipper Free Buckle Women's 6455718 Bronx
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Carelli Carelli Italiaanse Sorrento Italia Bruin Italia aktetas CqqtXALeren Aktetassen voor Italiaanse Dames Aktetassen en Heren 50Unwf
    lederen large Zwart TL141254 schoudertas Italiaanse qBw1f86a