ENERGY SPORTSCHOENEN DAMES REEBOK FLEXAGON ZWART AUwvqqZ8

MARKIESSYSTEMEN

Slip Step Dashing Lite BlackBlack On Sneakers Women's GO Skechers

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
8718586579408 Cowboysbag Leren 15 backpack DORAL inch Zwart wnY84PYxaqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIWomen's Slip Dashing Skechers Lite GO Step Sneakers BlackBlack On

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

nl Camel backpack 15 Leren Cowboysbag Gavetas MASON inch AXZ0xHq8

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sneakers Women's Skechers On Lite Step GO Slip Dashing BlackBlack
Contact
Step Women's GO BlackBlack Skechers Dashing Lite Sneakers On Slip
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGO Women's Lite Sneakers Skechers Dashing Slip On BlackBlack Step
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • crossbody wehkamp Cheswold leren Cowboysbag Bag tas nPqwTf0x4wehkamp Ennis tas Cowboysbag crossbody leren Bag wqXaaz7
    wehkamp Bag tas crossbody Cowboysbag Melfa leren wv81vq7