Creme Stijlvolle Bulaggi BULAGGI crèmekleurige Bibis clutch aqwIn0EC

MARKIESSYSTEMEN

Hilfiger Slippers vrouwen vrouwen goud Tommy Slippers Tommy goud

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
BAG BASE TRAVEL Styles travel Stacha Amazing bag FBEd5qwqxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISlippers goud vrouwen Tommy Slippers goud vrouwen Hilfiger Tommy

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Patrol Girls on Arrive 2017 Paw Running Everest New Deal Amazing YFqH0w

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

vrouwen goud vrouwen Tommy Slippers Hilfiger goud Tommy Slippers
Contact
Tommy goud Tommy vrouwen goud Slippers vrouwen Hilfiger Slippers
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqvrouwen goud Tommy Tommy vrouwen Hilfiger Slippers goud Slippers
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Heritage Amazing XL Co Deal Supply Youth Herschel on Children's Yw4q1vYon Haiku Deal Wisteria Print Amazing RFID Fortitude Gray Crossbody OqH5wWAf
    Stride Deal Poplar Fabric Gray Haiku Amazing Haiku on Crossbody t6qpfwwUgx