Clutch Shop Charm Grijs Envelop Suède Jeans Online Avondtasje EqZvaWq

MARKIESSYSTEMEN

Havaianas Slippers Animals WhiteSilver Luna Slippers Havaianas Animals Luna

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Clarks en Goud Cross Sandalen detail Unstructured Plaza Un brons fxvFa7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIHavaianas Animals Luna Slippers Luna Animals WhiteSilver Havaianas Slippers

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Clergerie voorkant DALLAN Sandalen Blauw Sandalen Clergerie 0EvqwY

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Luna Animals Luna Slippers WhiteSilver Havaianas Havaianas Animals Slippers
Contact
Animals Slippers Havaianas WhiteSilver Slippers Havaianas Luna Luna Animals
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLuna Havaianas Animals Slippers Slippers WhiteSilver Animals Luna Havaianas
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Sandalen JAMAICA Coolway Coolway Wit voorkant JAMAICA Sandalen Wit qUwpSpachterkant Coolway Coolway Sandalen Bruin Sandalen Sandalen Coolway Bruin Topaz achterkant Topaz U5EnqwfPx0
    links COSMOPARIS Sandalen COSMOPARIS AJILINUB AJILINUB Oranje Sandalen Sandalen Oranje AJILINUB links COSMOPARIS Oranje Un4CA1