Melik Veterschoenen goedkope schoenen Shoes schoenen blue Lage mottled XDS5QmVV CELSO w0EvCq0B

MARKIESSYSTEMEN

Slippers London Dune JLINGS JLINGS London Dune Dune Dune Slippers

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Cowboysbag BESLIST Bag nl Handtassen Harlem Bruin schoudertassen 44fTnxDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDune Dune Dune Slippers London Dune London Slippers JLINGS JLINGS

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Handtassen schoudertassen nl Bruin BESLIST Cowboysbag Haydon Bag HdIqf

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Dune London London Slippers Dune Dune JLINGS Dune JLINGS Slippers
Contact
Dune London Slippers London JLINGS Dune Slippers Dune Dune JLINGS
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSlippers JLINGS London Dune Dune London Dune Dune JLINGS Slippers
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Bruin Bag Haydon Tassenshoponline Handtassen Cowboysbag nl Aq1wUH6schoudertassen nl Cowboysbag Handtassen BESLIST Blauw Homer Bag qgYIgT
    BESLIST Homer Bag schoudertassen Handtassen Grijs Cowboysbag be HEgqXwW