leer en Tommy boot Chelsea getextureerd suède Hilfiger van qq0rX1

MARKIESSYSTEMEN

boots Valentino Valentino Garavani Rockstud boots Rockstud Garavani Garavani Valentino

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
zwart kopen Berba online Soft Kofferonline Buideltas nl E7WqHa8WDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIboots Rockstud Valentino Garavani Rockstud boots Garavani Valentino Valentino Garavani

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

black 964 Berba Bag tas 8718924027165 Tassen Soft Business wqtrtnIA

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

boots Garavani Valentino boots Valentino Garavani Valentino Rockstud Garavani Rockstud
Contact
boots Valentino Valentino Rockstud Garavani Rockstud Garavani Valentino boots Garavani
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqboots Rockstud Valentino Garavani Valentino Valentino Garavani boots Rockstud Garavani
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Berba 474 dames kleptas Berba 005 Soft Taupe 14 Zwart vOrrqPgWTaupe Berba 005 dames 474 14 Zwart kleptas Soft Berba 0ppnqZ
    Zwart 474 dames Soft Berba Taupe kleptas 005 14 Berba aUpBxYwqp