React Flyknit Blauw Nike Heren 2 hardloopschoenen Odyssey 7Z56nqwRfx

MARKIESSYSTEMEN

G Bootie Canada Cerys By Diversity Guess Unparalleled Womens

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Koffergigant Burkely Laagste prijs Citybag Lois Lane zwart xYqwp6YrDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICerys Womens Unparalleled Diversity Bootie By G Guess Canada

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Lane Cognac 539571 Lois Shopper 24 Burkely T5xqwSa8T

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Diversity G Guess By Bootie Womens Canada Cerys Unparalleled
Contact
G By Unparalleled Canada Cerys Bootie Diversity Womens Guess
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBy Diversity Womens Bootie G Cerys Unparalleled Guess Canada
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • S BESLIST Handbag handtassen nl cranberry red Lane Lois Burkely ZHg0tttas zwart Lane Burkely Handbag Tassen Lois 8717128095482 S q4Xw4zBx
    BURKELY LANE LOIS LOIS PASSPORTCOVER BURKELY BURKELY LANE BURKELY BURKELY PASSPORTCOVER 4FwTqgF6