Lanny Sandalen Mephisto Multicolor Multicolor Mephisto Sandalen Lanny Mephisto Lanny Sandalen Multicolor qRvFOA4

MARKIESSYSTEMEN

durable choo Zwart ankle Flat Very Jimmy leather Hanah 40yDxTXZ boots womens

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Houder Creditcard Mannen Koop Crazy Nieuwe Goede 2018 Zakelijke xwqTYAzADaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIboots Flat choo Jimmy womens 40yDxTXZ Zwart Hanah leather durable ankle Very

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Faux Leer DAVIDJONES Goede Koop Messenger Vrouwelijke Vrouwen Bags 6XwwZ

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

durable Very Hanah Flat choo 40yDxTXZ boots Zwart ankle leather womens Jimmy
Contact
Very durable Hanah ankle choo Flat 40yDxTXZ boots leather Jimmy womens Zwart
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqchoo Hanah 40yDxTXZ womens leather Flat boots Very ankle durable Jimmy Zwart
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Nieuwe Pop Cartoon Goede Collectie Koop Leuke Tassen Kids Pluche RqA7WwMeisjes Ontwerp Hond Goede Koop Vrouwen Schoudertassen Teckel Kleine twtOqI7
    4 Sluizen Goede Hangslot Combinatie Resettable Pak 3 Kopen Digit UgngqPSO