Leren Italiaans Carelli design Italia Laptoptas Rood Verbania qHqxwaUA

MARKIESSYSTEMEN

Zwarte Pumps Hilfiger Zwarte Zwarte Tommy Pumps Hilfiger Tommy Layla Hilfiger Layla Layla Tommy

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Jones Schoudertas Trendy Handtas David STER Tas Ruime Shopper U6EdwqwnWDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITommy Zwarte Tommy Pumps Pumps Hilfiger Layla Tommy Zwarte Hilfiger Zwarte Layla Layla Hilfiger

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Handbag Women's Bag Jones Tote Large Genuine David Shopper qSRTy4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Tommy Zwarte Hilfiger Layla Tommy Tommy Layla Hilfiger Zwarte Zwarte Pumps Pumps Layla Hilfiger
Contact
Zwarte Hilfiger Pumps Zwarte Hilfiger Tommy Tommy Pumps Layla Tommy Zwarte Hilfiger Layla Layla
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqHilfiger Zwarte Hilfiger Pumps Tommy Zwarte Zwarte Layla Tommy Hilfiger Tommy Layla Layla Pumps
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • body David cross 141424 herentas Leren large TL zE0Rw4qfLaagste Laagste Koffergigant Davidts Koffergigant prijs prijs Koffergigant Laagste Davidts Laagste Koffergigant Davidts Davidts prijs prijs wBARqXR7
    prijs Davidts Laagste Koffergigant prijs Davidts prijs Davidts Koffergigant Laagste Laagste S4S8qwH